Altres serveis d’estètica

Bellesa, cosmètica i cura personal són els serveis que l’Essència posa a la teva disposició a Artesa de Segre, per ajudar-te a aconseguir l’aspecte i l’harmonia que sempre has desitjat.

Manicura

Eliminar pells, llimar, tractament d’ungles, color. Manicura francesa. 

Alta qualitat, llarga duració de més de 15 dies i ràpida eliminació. Cuida les teves ungles, amb components més naturals i de gran qualitat.

Maquillatge Social

A L’Essència sabem que la celebració del teu casament et fa molta il·lusió i és molt important, per aquest motiu et volem ajudar en un esdeveniment tan especial. ?

Per fer del teu enllaç un dia inoblidable, L’Essència ha creat els packs per a nuvis.

Decoloració

Línia alba – Cames – Facial – Abdomen – Braços – Esquena.

Depilació

Cera calenta i freda. Làser mèdic díode: És l’última tecnologia en depilació làser. Pràcticament indolor, actua amb gran efectivitat eliminant fol·licles de forma permanent.

Una sessió cada 3 mesos solament a l’hivern. Indicat per a tot tipus de pell. Aquest servei és realitzat per personal mèdic.

Peus

Els peus són la base i l’equilibri del nostre cos; per això és tan important la seva cura i embelliment. En l’actualitat descobrim un nou concepte en el tractament podal que va més enllà del llimat de dureses i arranjament d’ungles, amb maniobres de massatge que ens ajuden a millorar la circulació venosa i limfàtica, relaxar la musculatura i alliberar tensions nervioses.

A punt per un canvi?

És essencial sentir-nos bé amb nosaltres mateixos. Troba l'harmonia entre cos i ment, gracies als tactaments corporals, facials i les teràpies alternatives. Tot al teu centre de salut i bellesa L'essència d'Artesa de Segre.