Teràpies alternatives

Les teràpies alternatives se centren en la salut entre el cos i la ment. Amb la reflexologia podal, l’auriculoteràpia i l’aromateràpia busquem l’equilibri per solucionar problemes físics i mentals.

Reflexologia Podal

Teràpia alternativa

La Reflexologia Podal és una teràpia natural que ajuda a equilibrar l’organisme mitjançant l’estímul de les terminacions nervioses dels peus (anomenats zones de reflex), que tenen extenses interconnexions a través de la medul·la espinal i el cervell amb tot el cos.

Es crea una estimulació de les defenses de l’organisme i s’afavoreix l’eliminació de residus i substàncies tòxiques, potenciant els processos de regulació naturals de l’organisme; això fa que es pugui aplicar a qualsevol pacient com a teràpia complementària, alliberant la tensió i intensificant la bona salut.

Durada sessió 45 minuts.

Auriculoteràpia

Teràpia alternativa

L’auriculoteràpia és un mètode de tractament utilitzat en la medicina xinesa tradicional, també conegut com auriculopuntura, variant de l’acupuntura, que consisteix en l’estimulació dels punts acupunturals que es localitzen al pavelló auricular.

Pel que fa als seus resultats, caldria destacar l’aplicació per al control de l’excés de gana i la reducció de la síndrome d’addicció al tabac, així com també la depressió, la migranya, la lumbàlgia ciàtica, totes les malalties artrítiques, la malenconia i la tristesa profunda, la falta de gana, l’insomni, problemes hepàtics i digestius, o la impotència entre altres.

Durada sessió 20 minuts.

Aromateràpia

Teràpia alternativa

Aquesta disciplina aporta un ús terapèutic dels aromes purs, oferint un tractament natural.

Els olis essencials tenen moltes propietats que generen estímuls en l’ésser humà i es converteixen en un invalorable element restablidor del nostre equilibri i l’harmonia interior.

Durada sessió 60 minuts.

Les teràpies complementàries no reemplacen els medicaments receptats pel teu metge ni les seves indicacions, per aquest motiu cal informar-lo si tens pensat iniciar qualsevol teràpia alternativa.

A punt per un canvi?

És essencial sentir-nos bé amb nosaltres mateixos. Troba l'harmonia entre cos i ment, gracies als tactaments corporals, facials i les teràpies alternatives. Tot al teu centre de salut i bellesa L'essència d'Artesa de Segre.