AVÍS LEGAL

 

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

 

Raó social: GEORGETA ANCUTA MIHASAN

NIF: X9381877Q

Adreça: Plaza Progrés, 2 -alt.- 1 i 2 – 25730 – Artesa de Segre – LLEIDA

Telèfon: 973400677

Email: info@fisio-up.com

Registre Mercantil de Artesa de Segre:

 

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l’entitat, així com, tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis.

El present avís legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web: www.essenciageta.com

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre GEORGETA ANCUTA MIHASAN i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb GEORGETA ANCUTA MIHASAN o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de GEORGETA ANCUTA MIHASAN i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de GEORGETA ANCUTA MIHASAN.

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

GEORGETA ANCUTA MIHASAN es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

 

GEORGETA ANCUTA MIHASAN no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de GEORGETA ANCUTA MIHASAN. La presència de “links” o enllaços en les pàgines web de GEORGETA ANCUTA MIHASAN () té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.