Tractaments facials

Els tractaments d’estètica facials t’ajuden a cuidar del teu rostre, mantenint-lo jove, hidratat, i lluminós sense imperfeccions o impureses.

Tractaments facials

Radiance

Excel·lents resultats en només en 30 minuts. És un tractament personalitzat mitjançant productes de gran qualitat cosmètica, aportant hidratació, protecció, regeneració, vitamines, nutrició i tensor. (Se’n recomana una sessió quinzenal).

Perla – Bodes

Recomanat per a núvies; per aconseguir una pell suau, sedosa i hidratada.

Anti-taques

Recomanat per a pells que presenten hiperpigmentacions produïdes per l’edat, els raigs UV, factors genètics, hormonals,… Tractament anti-edat, formulat per prevenir, regular i corregir l’aparició de taques.

Tractaments facials

Boto-tòpic

Per frenar i millorar els processos causants de l’envelliment, flaccitat despenjament, arrugues, doble mentó i la pèrdua d’elasticitat i volum facial.

Purificant

Recomanat per a pells greixoses o acneiques. Tractament de profunda neteja que deixa la pell lliure de barbs, actua prevenint la formació de punts acneics, amb una acció renovadora, proporcionant equilibri, en aigua i greix.

Colagen 360º

Recomanat per a pells madures, que amb el pas del temps han perdut forma facial. Reactiva el MEC a la zona de les parpelles, nas, comissures, llavis, coll i escot.

Elements

Recomanat per a pells amb imperfeccions, tals com porus, marques, taques, arrugues; pells castigades per l’estrès, pel sol, pels canvis estacionals. Resultats visibles des de la primera sessió.

Coolifting

Rejoveneix la teva pell amb el tractament  COOLIFTING simple, efectiu, no invasiu i ràpid.

Efecte lífting, allisa i il·lumina la pell de les zones més castigades per les arrugues. Contorn dels ulls, front, entrecella, galtes i zona labial.

A punt per un canvi?

És essencial sentir-nos bé amb nosaltres mateixos. Troba l'harmonia entre cos i ment, gracies als tactaments corporals, facials i les teràpies alternatives. Tot al teu centre de salut i bellesa L'essència d'Artesa de Segre.